ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο CPU Cooler ανακοίνωσε η Thermalright

Μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες παραγωγής συστημάτων ψύξης Thermalright, αποκάλυψε άλλη μια ψύκτρα για επεξεργαστές.

Η Le Grande Macho χρησιμοποιεί, εκτός από το Γαλλικο-Ισπανικό όνομά της και της "σφραγίδα" του ονόματος Thermalright. Η "Μεγάλη Macho" ψύκτρα της εταιρίας βρίσκεται στην αγορά της Ευρώπης σύμφωνα με το FanlessTech και εντοπίστηκε στη Γαλλία. Οι διαστάσεις της είναι αντάξιες του ονόματός της και είναι ταυτόχρονα από τις πιο μεγάλες που έχει στη φαρέτρα της. Συνολικά, υπάρχουν 7 heatpipes που διαπερνούν τα αλουμινένια fins ενώ η ιδιαίτερα μελετημένη σχεδίασή της, της επιτρέπει να εγκατασταθεί ακόμα και σε συστήματα με το LGA2011/v3 socket και παλιότερων που έχουν DIMMs μνήμης και στις δύο πλευρές του socket. 

Σε passive 
λειτουργία, η ψύκτρα μπορεί να απορροφήσει και να αφαιρέσει από την επιφάνεια που ψύχει 95W θερμότητας ενώ σε ενεργή με τη χρήση δύο ανεμιστήρων 120mm σε διάταξη push-pull, καταφέρνει μέχρι και 300W. Διαθεσιμότητα και προτεινόμενη τιμή του παρακάτω τέρατος παραμένουν άγνωστα.


Νέο CPU Cooler ανακοίνωσε η Thermalright

Δεν υπάρχουν σχόλια