ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Cooler Master ανακοίνωσε και το Sentinel III Palm Grip Gaming Mouse

Η αναγνωρισμένη εταιρία ανακοίνωσε την τρίτη έκδοση του Sentinel III Gaming Mouse με φωτιζόμενο Palm Grip.

Το εργονομικής σχεδίασης ποντίκι βασίζεται στον αισθητήρα Avago 3988 με ρυθμίσεις στα 400, 1200, 4000 και 6400 DPI για απόλυτη ακρίβεια σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια. Το χρώμα του LED αλλάζει ανάλογα με το preset ή και αυτόνομα, για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή σε πόσα DPI "τρέχει" το Sentinel III. Στη ράχη του, βρίσκεται η OLED οθόνη 32x32 pixel στην οποία μπορείτε να προβάλλετε το δικό σας logo, κάτι που ελέγχεται από το παρεχόμενο εύχρηστο λογισμικό. Πιο πάνω βλέπουμε δύο πλήκτρα για τον έλεγχο των DPI μαζί με τη ροδέλα και ένα πλήκτρο για αυτόματη ρύθμιση του LOD και του surface optimization. 

Στο Sentinel III υπάρχουν δύο ζώνες φωτισμού 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων για ένα μοναδικό και τελείως προσωπικό αποτέλεσμα. Στη κάτω πλευρά, θα δούμε το ειδικό τμήμα με τα βαρίδια των 4.5g έκαστο για τη ρύθμιση της ισορροπίας. Διαθέτει 8 προγραμματιζόμενα, μηχανικά πλήκτρα με διάρκεια ζωής 20 εκ. πατημάτων και εργονομική σχεδίαση για δεξιόχειρες χρήστες. Το premium matte UV φινίρισμα προσθέτει σε εμφάνιση και αντοχή στον χρόνο μιας και δεν φθείρεται.

Τέλος, η διαθεσιμότητα ξεκινά από σήμερα, 1η Δεκεμβρίου στην προτεινόμενη τιμή των 65.90€, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link.


Δεν υπάρχουν σχόλια