ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η OCZ θα παρουσιάσει τους νέας γενιάς SSDs στη CES 2016


Η OCZ Storage Solutions, μία εταιρία της Toshiba Group Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει τους υψηλής απόδοσης SSDs για high-end συστήματα και gaming PCs, στη φετινή CES,
Συγκεκριμένα πρόκειται για τη σειρά NVM Express™ RevoDrive 400 και τη νέα σειρά Trion 150. H σειρά RevoDrive 400 SSD ακολουθεί το πρότυπο NVMe™ PCI Express Gen. 3 x4 και θα διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι και 2.4GB/s και χωρητικότητες μέχρι και 1TB σε κάθε M.2 module.

Η σειρά Trion 150, η οποία ανακοινώνεται για πρώτη φορά στη φετινή CES συνεχίζει τη σειρά Trion 100 η οποία ήταν βασισμένη στα 19nm TLC. Η νέα σειρά Trion 150 SSDs θα χρησιμοποιεί τα 15nm TLC NAND flash της Toshiba και θα διαθέτει μία πληθώρα χαρακτηριστικών αλλά και την ποιότητα και την αξία που έχουν συνηθίσει οι καταναλωτές από τη δημοφιλή σειρά Trion 100. Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο η σειρά Trion 150 θα διαθέτει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από τη σειρά Trion 100.

Επιπλέον στην έκθεση φέτος θα μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα της OCZ που απευθύνονται στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις όπως η βραβευμένη σειρά Z-Drive 6000 U.2.

Δεν υπάρχουν σχόλια