ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

CES 2016. Η Nvidia ανακοίνωσε το πρόγραμμα GeForce GTX VR Ready


Με τα νέα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας να είναι προ των πυλών, η Nvidia ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα, GeForce GTX VR Ready, με το οποίο η εταιρία θα προσφέρει πιστοποίηση σε προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών και θα εγγυάται ότι αυτά θα είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.
.
Η πιστοποίηση προφανώς θα δίνεται σε προϊόντα όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σταθεροί και φορητοί, καθώς και κάρτες γραφικών, που θα χρησιμοποιούν GPUs της Nvidia και θα έχει την μορφή σήματος πάνω στα προϊόντα αυτά. Η Nvidia θεωρεί αναγκαίο αυτό το νέο πρόγραμμα, ώστε να παράσχει την δυνατότητα στους καταναλωτές να μπορούν να επιλέγουν τα κατάλληλα προϊόντα για χρήση εικονικής πραγματικότητας, προϊόντα που θα είναι σε θέση να τους παρέχουν κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία.

geforce Gtx virtual reality

Όσον αφορά το τι θεωρεί η Nvidia ως ελάχιστες απαιτήσεις για εικονική πραγματικότητα, στους σταθερούς υπολογιστές ως ελάχιστο απαιτείται μια GeForce GTX 970 και στους φορητούς μια GeForce GTX 980. Επεξεργαστής Intel i5 4590 ή αντίστοιχος, τουλάχιστον 8GB μνήμης συστήματος, δύο USB 3.0 θύρες, HDMI 1.3 και λειτουργικό Windows 7 ή νεώτερο.

geforce Gtx virtual reality requirements

Δεν υπάρχουν σχόλια