ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρεις νέες μητρικές FM2+ από την Biostar

Η Biostar ανακοίνωσε τρεις νέες μητρικές για το FM2+ socket. Οι μητρικές ανήκουν στην σειρά AMD Pro της εταιρίας και αποτελούν χαμηλού κόστους επιλογές για σύνθεση οικονομικών συστημάτων με τις APUs της AMD.
.
Οι νέες μητρικές της Biostar, A70MD PRO, A70MG PRO και A68MD PRO, έρχονται με βελτιωμένο σύστημα τροφοδοσίας πέντε φάσεων της APU και μεταλλικό backplate πίσω από το socket του επεξεργαστή, για αυξημένη σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο. Επιπλέον η Biostar, όπως και άλλες εταιρίες, έχει δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο υποσύστημα ήχου, χρησιμοποιόντας Ιαπωνικούς πυκνωτές της Nichicon, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν οι νέες αυτές μητρικές της καλύτερης ποιότητας ήχο.

A70MD PRO
A68MD PRO

Και οι τρεις μητρικές είναι τύπου micro ATX και χρησιμοποιούν το A70M chipset της AMD. Διαθέτουν δύο υποδοχές για μνήμη DDR3-2600(OC), μία PCIe 3.0 x16, μία PCIe 2.0 x1 καθώς και μία PCI για παλαιότερες κάρτες επέκτασης. Έχουν τέσσερις SATA III, τέσσερις USB 3.0, έξι USB 2.0, Gigabit Ethernet της Realtek και έξοδο εικόνας VGA. Οι A70MD Pro και A68MD Pro διαθέτουν επιπλέον και DVI.

A70MG PRO
Biostar AMD Pro MB specs

Δεν υπάρχουν σχόλια