ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα από την SilverStone


Η SilverStone αυτές τις μέρες ανακοίνωσε πληθώρα προϊόντων. Έχουμε δει ήδη την νέα της σειρά τροφοδοτικών Strider Titanium και το ES01-PCIe remote switch. Πέραν αυτών ανακοίνωσε ακόμα μία PCIe κάρτα USB 3.1, την ECU04, μία PCIe κάρτα με δύο υποδοχές SATA III την ECS03, καθώς και τα CP12 SATA cables για χρήση σε Intel NUC.
.
Ξεκινώντας από την ECU04, πρόκειται για μια PCIe κάρτα η οποία προσφέρει μία εσωτερική σύνδεση USB 3.1 των 19pin. Για την σύνδεσή της αρκεί μια υποδοχή PCI Express 2.0 x2. Η κάρτα προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων της τάξης των 10Gb/sec, ενώ υποστηρίζει και το UASP (USB Attached SCSI Protocol) για αυξημένες επιδόσεις. Χάρη στην υποστήριξη του XHCI (eXtensible Host Controller Interface) δεν απαιτεί οδηγούς. Διαθέτει και low profile slot cover για τοποθέτηση σε κουτιά με περιορισμένες διαστάσεις. Είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή τα 29,59 δολάρια, χωρίς τον φόρο.

ecu04 Top
ecu04 package

Η ECS03 πρόκειται για μια PCIe κάρτα η οποία προσφέρει δύο SATA III θύρες. Βασίζεται στον ASMedia 1062R controller και υποστηρίζει RAID 0, RAID 1, SPAN και non-RAID λειτουργίες. Για την σύνδεσή της αρκεί μια υποδοχή PCI Express 2.0 x2. Είναι low profile σχεδίασης και η τιμή της χωρίς τον φόρο είναι 40,15 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια