ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες SUHD TVs από την Samsung με αναβαθμισμένη χρωματική απόδοση

Η Samsung παρουσίασε νέες SUHD τηλεοράσεις στην έκθεση CES 2016, και οι οποίες εξοπλίζονται με ότι χαρακτηριστικό και δυνατότητα μπορείτε να φανταστείτε, από την LED quantum dot τεχνολογία (που μπορεί να είναι κατώτερη της OLED αλλά είναι και σημαντικά οικονομικότερη) με χρώμα 10-bit, υποστήριξη HDR και φωτεινότητα 1000nits έως και την τεχνολογία Ultra Black.
Σύμφωνα με την Samsung, η τεχνολογία Ultra Black “απορροφάει το φυσικό φως με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το μάτι η πεταλούδα της νύχτας” προσφέροντας πολύ βαθύ μαύρο και λιγότερες αντανακλάσεις.

Η κορυφαία της σειράς είναι το μοντέλο KS9500 SUHD με τον κυρτό σχεδιασμό και όπως λέει και η Samsung, είναι Internet-of-Things-ready, που σημαίνει ότι λειτουργεί σε συνδυασμό με την πλατφόρμα SmartThings της εταιρείας, αποτελώντας το κεντρικό control hub για όλες τις συσκευές στο σπίτι, διάφορων εταιρειών και τύπων, από οικιακές συσκευές, κάμερες και συστήματα συναγερμού κ.ά.


Χάρη στην συνεργασία των νέων SUHD TVs της Samsung με πλατφόρμες όπως τα PlayStation Now και Game Fly, οι κάτοχοι τους θα μπορούν να απολαμβάνουν και το streamable gaming, με τίτλους όπως τους Assassin’s Creed III και Batman: Arkham Origins.

Δεν υπάρχουν σχόλια