ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοίνωσε το ROG Horus GK2000


Η ASUS ανακοίνωσε ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers της σειράς ROG, το Horus GK2000. Το νέο αυτό πληκτρολόγιο έχει σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χρησιμοποιεί κόκκινους Cherry MX διακόπτες.
.
Το πληκτρολόγιο διαθέτει τα στάνταρ 104 πλήκτρα, πλήκτρο ROG, καθώς και πέντε επιπλέον macro keys. Διαθέτει 32bit επεξεργαστή και 4MB μνήμης με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 80 macros και δέκα user profiles. Μια ρόδα επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ενώ μια δεύτερη ρόδα επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης του κόκκινου back light. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα πέντε προεπιλογές για τον φωτισμό του πληκτρολογίου ή να δημιουργήσει κάποια δική του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προγραμματισμού της φωτεινότητας του κάθε πλήκτρου ξεχωριστά.

ROG GK2000

Το πληκτρολόγιο έχει ταχύτητα ανταπόκρισης στα 1000Hz και συνδέεται στο σύστημα μέσω USB 2.0 καλωδίου μήκους 170 εκατοστών. Διαθέτει audio pass through, τόσο για τα ακουστικά όσο και για το μικρόφωνο, USB hub δύο θέσεων, ενώ το μεγάλο στήριγμα για τους καρπούς μπορεί να αφαιρεθεί. Παρέχεται επίσης στήριγμα και για smartphone το οποίο μπορεί να μπει στα δεξιά ή στα αριστερά του πληκτρολογίου ή να αφαιρεθεί εντελώς. Οι διαστάσεις του είναι 47.2 x 8.3 x 2.4 εκατοστά και το βάρος του 1700 γραμμάρια.


Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες όσον αφορά την τιμή του ή την διαθεσιμότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια