ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPhone 7 Plus: Με dual-camera το ακριβό μοντέλο;

Η διπλή κάμερα που έβαλε η HTC στη ναυαρχίδα της, μπορεί να μην της βγήκε, όμως φαίνεται ότι θα μπορεί να γίνει το επόμενο trend στα smartphones. Ήδη η LG φημολογείται έντονα ότι θα βάλει διπλή κάμερα στην πλάτη του LG G5.
Το ίδιο είχε ακουστεί ότι μπορεί να κάνει και η Samsung στη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S7, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτή που σίγουρα μπορεί να κάνει maisntream ένα ήδη υπάρχον χαρακτηριστικό είναι η Apple, για παράδειγμα φέτος με τα iPhone 6s έκανε μόδα το ροζ χρώμα. Με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple ξεκίνησε να λανσάρει δυο ναυαρχίδες. Το Plus έχει καθιερωθεί να έχει καλύτερη κάμερα από την απλή έκδοση, το ένα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και το άλλο όχι. Εδώ βασίζονται και οι νέες φήμες που λένε ότι το φετινό iPhone 7 Plus θα έχει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά.
Οι πληροφορίες έρχονται από τον έγκυρο αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος μάλιστα επισημαίνει ότι μπορεί να μην δούμε ούτε όλα τα iPhone 7 Plus με dual-camera setup. Αναφέρει ότι μπορεί η διπλή κάμερα να βρίσκεται στα πιο ακριβά μοντέλα όπως για παράδειγμα αυτό με ενσωματωμένη μνήμη 128GB.
Τέλος, αναφέρεται ότι για την dual-camera, η Apple θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της LinX, κάτι που δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει μιας και η Apple προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας τον Απρίλιο του 2015. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της κάμερας θα είναι 2-3x optical zoom.
Να πούμε ότι τα παραπάνω είναι φήμες και εκτιμήσεις, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια