ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Logitech ανακοίνωσε το μηχανικό gaming πληκτρολόγιο G810 Orion Spectrum

Η Logitech ανακοίνωσε το G810 Orion Spectrum, ένα λιτό από σχεδιαστικής άποψης μηχανικό πληκτρολόγιο (αν συγκρίνουμε με παλαιότερα, ογκώδη μοντέλα που ενσωματώνουν οθόνες κ.ά) που απευθύνεται σε gamers, αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει και τις γενικότερες ανάγκες των χρηστών.
Το G810 Orion Spectrum είναι ένα full-size μηχανικό, gaming πληκτρολόγιο που διαθέτει τους μηχανικούς διακόπτες της Logitech, Romer-G καθώς και RGB illumination. Σύμφωνα με την Logitech, κάθε πτυχή του keyboard είναι τέλεια σχεδιασμένη, για να προσφέρει μέγιστη απόδοση με αποτέλεσμα την εξαιρετική εμπειρία gaming.

Οι διακόπτες Romer-G σύμφωνα με την κατασκευάστρια, προσφέρουν σχεδόν ακαριαία απόκριση, με την καταχώρηση των πατημάτων στα πλήκτρα να είναι 25% ταχύτερη συγκριτικά με τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες. Επίσης λέει, πως με το λογισμικό Logitech Gaming Software, ο χρήστης έχει τον απόλυτο έλεγχο του πληκτρολογίου του, αφού μπορεί να παραμετροποιήσει κάθε μία απότ τις φωτεινές ενδείξεις στα πλήκτρα, από ένα φάσμα από περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα, και να συγχρονίσει τα εφέ στον φωτισμό με άλλες συσκευές gaming της Logitech.

Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά, πέρα από τους διακόπτες Romer-G και τον παραμετροποιήσιμο φωτισμό RGB, είναι το volume roller στην πάνω-δεξιά γωνία και τα στρογγυλά multi-media controls. Το G810 Orion Spectrum επίσης έρχεται με ένα δωρεάν παιχνίδι, το Tom Clancy’s The Division. Πόσο κοστίζει; Περίπου $160.


 Site: SlashGear

Δεν υπάρχουν σχόλια