ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Microsoft: Ξεκινάει τη διανομή των Windows 10 ως Σημαντική Ενημέρωση

Με το τέλος της προσφοράς για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 σε όσους χρησιμοποιούν Windows 7 ή 8.1, η Microsoft φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο “επιθετική” ως προς την αναβάθμιση των χρηστών, με τις αλλαγές να ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα και να γίνονται σταδιακά εμφανείς σε όλους τους δικαιούχους.
Συγκεκριμένα, τα Windows 10 θα κατεβαίνουν αυτόματα ως “Σημαντική Ενημέρωση” σε όσους χρήστες έχουν επιλέξει να γίνεται αυτόματα λήψη και εγκατάσταση των σημαντικών ενημερώσεων, ενώ με την ολοκλήρωση της λήψεις τα Windows θα εμφανίζουν μήνυμα για την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού. Σαφώς βέβαια τον τελευταίο λόγο θα έχουν και πάλι οι χρήστες, καθώς θα μπορούν απλά να παραλείψουν την εγκατάσταση και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το παλιό τους λειτουργικό σύστημα.
Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά και διαλέξουν να εγκαταστήσουν δωρεάν το νέο λειτουργικό σύστημα μέχρι και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους θα μπορούν, αν για κάποιο λόγο δε τους αρέσουν τα Windows 10, να γυρίσουν στο παλιό τους λειτουργικό σύστημα εντός 31 ημερών μετά την αναβάθμιση.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές ως προς το πως θα εμφανίζεται η αναβάθμιση είχαν ήδη γνωστοποιηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο.
Surface Pro 3

Δεν υπάρχουν σχόλια