ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

NVIDIA & AMD ετοιμάζουν κάτι "ξεχωριστό" για τη φετινή GDC

Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει από το Game Developers Conference, οι δύο εταιρίες αναρτούν "teasers" στα social media σχετικά με το τι ετοιμάζουν στο συνέδριο.
Ξεκινώντας από το Radeon Technologies Group της AMD, σύμφωνα με εκπροσώπους της όπως τον επικεφαλής Raja Koduri, αναφέρουν πως έχουν ετοιμάσει "κάτι ξεχωριστό" για το συνέδριο που προσελκύει όχι μόνο developers αλλά και gamers ενώ τα φώτα της δημοσιότητας θα στραφούν και στα νέα πρότυπα απεικόνισης που θα βελτιώσουν την εμπειρία του gaming. Οι αναρτήσεις στο Twitter από του υψηλά ιστάμενους της εταιρίας ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες μιας και όπως γράφουν θέλουν να προσφέρουν ενδιαφέρον "υλικό" για όσους παρευρεθούν με πολλούς να μιλούν τόσο για την Fury X2 όσο και επερχόμενες κάρτες Polaris.
Αντίστοιχα νέα ακούσαμε και από το στρατόπεδο της NVIDIA με τις φήμες να τη θέλουν να εμβαθύνει περισσότερο στην αρχιτεκτονική Pascal καθώς και στις επερχόμενες κάρτες γραφικών που θα βασίζονται σε αυτή και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στα μέσα του έτους. Τέλος, η GDC θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια