ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21 Μαρτίου, τα πρώτα αποκαλυπτήρια του 2016 από την Apple

Η άκρα μυστικότητα με την οποία ντύνει όλες τις επικείμενες ανακοινώσεις της η Apple, όταν την ίδια στιγμή οργιάζουν οι εικασίες, οι φήμες αλλά και οι διαρροές για το επόμενο iPhone και iPad, κατορθώνουν να στρέψουν το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων της τεχνολογίας στο Infinite Loop.Στις 21 Μαρτίου, τα πρώτα αποκαλυπτήρια του 2016 από την Apple
Τώρα, οι πληροφορίες βετεράνων δημοσιογράφων που καλύπτουν χρόνια την αγορά φέρουν την Apple να καταλήγει στην 21η Μαρτίου ως την ημέρα που θα αποκαλύψει τι αληθεύει και τι όχι. 

Ενημέρωση: Η Apple επιβεβαίωσε ότι την 21η Μαρτίου διοργανώνει εκδήλωση απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους με -κατά τη συνήθη πρακτική της- μυστηριώδη πρόσκλησή της, όπου αναγράφεται "Let us loop you in".

Ακούγεται ότι η Apple θα διαθέσει ξανά ένα iPhone 4 ιντσών, όταν από το iPhone 6 η εταιρεία έχει προχωρήσει στις 4,7 ίντσες και παράλληλα στις 5,5 ίντσες με το iPhone 6 Plus. To πρώτο iPhone με οθόνη 4 ιντσών ήταν το iPhone 5. 

Ως τώρα, οι φήμες αναφέρονταν στο iPhone 5SE, ωστόσο τώρα λέγεται πως το όνομά του θα είναι iPhone SE (Special Edition), αφού δεν υπάρχει λόγος να παραπέμπει η επωνυμία του στο iPhone 5. Το iPhone SE θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή, θα λειτουργεί ως πορτοφόλι Apple Pay και γενικότερα, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα προτρέπουν τις συγκρίσεις μάλλον με το iPhone 6S, όταν η κύρια διαφορά τους φαίνεται να είναι η διαγώνιος της οθόνης, παρά το τσιπ, ο συνεπεξεργαστής κ.ά. Στην αμερικανική αγορά, η τιμή του λέγεται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 400 και 500 δολαρίων, όταν οι τιμές του 6S ξεκινούν από τα 649 και φτάνουν τα 849 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια