ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα νέο gaming monitor με Nvidia GSync ανακοίνωσε η Acer


Η Acer ανακοίνωσε άλλο ένα gaming monitor της σειράς Predator. Το νέο μοντέλο έχει την κωδική ονομασία XB321HK και υποστηρίζει την τεχνολογία GSync της Nvidia, η οποία σε συνδυασμό με μια σύγχρονη Nvidia κάρτα γραφικών, προσφέρει ομαλή κίνηση στα γραφικά των παιχνιδιών, χωρίς stuttering και tearing.

Το Predator XB321HK έχει διαγώνιο 32'', χρησιμοποιεί IPS panel και είναι ανάλυσης 3840x2160 pixels. Ο χρόνος απόκρισης είναι 4ms, ο ρυθμός ανανέωσης τα 60Hz, η φωτεινότητα 350 cd/m­­­­2, ενώ καλύπτεται και το 100% του sRGB, σύμφωνα με την εταιρία. Οι είσοδοι της οθόνης περιλαμβάνουν μία DisplayPort 1.2, HDMI, καθώς και ένα USB 3.0 hub με τέσσερις θύρες. Δύο ηχεία των 2W και υποστήριξη του DTS sound, αναλαμβάνουν την αναπαραγωγή του ήχου.

large.56da9fead3d84_PredatorXB321HKLeftA

large.56da9fe5c8662_PredatorXB321HKBackR

Η οθόνη υποστηρίζει παραμετροποιήσιμα προφίλ, το οποίο επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των χρωμάτων και τα επίπεδα του μαύρου στα παιχνίδια, χωρίς την ανάγκη χρήσης του OSD. Για πιο ξεκούραστη χρήση της οθόνης η Acer την έχει εφοδιάσει επιπλέον με την τεχνολογία EyeProtect η οποία μειώνει την αντανάκλαση της οθόνης, ενώ υπάρχει και επιλογή για φιλτράρισμα του μπλε φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια