ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η παρουσίαση της Sony στην E3



Η Sony δεν έδειξε ένα νέο, πιο ισχυρό PlayStation επειδή απλά δε χρειαζόταν. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να έχει την καλύτερη παράσταση στην E3, μέχρι τώρα. Η Sony επανέλαβε τη στρατηγική της από το περασμένο έτος, εστιάζοντας στα παιχνίδια. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη με συναρπαστικά trailers, εκ νέου διαμορφωμένα κλασικά, ημερομηνίες κυκλοφορίας για τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους και μια καλύτερη ματιά στο τι πρόκειται να έρθει στη VR συσκευή της, η οποία φτάνει σε λίγους μήνες. Η Sony έπαιξε ακόμα μια φορά πιο έξυπνο παιχνίδι από τη Microsoft.

Untitled-3.jpg

Το PS Neo, γνωστό και ως PlayStation 4.5, υπάρχει σίγουρα όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, όμως η Sony δε χρειάστηκε να το βάλει στο παιχνίδι. Ενημερωθήκαμε όμως πως η νέα κονσόλα θα ξεκινήσει τελικά με το PS4 να πουλιέται ακόμα σε καταστήματα. 

Κατά την παρουσίαση στην Ε3, η Sony παρουσίασε για το PlayStation το VR Star Wars, Batman και Resident Evil 7 - καθώς και μια "εμπειρία" Final Fantasy XV. Αυτή είναι μια προσπάθεια να εντάξει όσο πιο πολλούς οπαδούς μπορεί στο PSVR, το οποίο είναι σημαντικό τόσο για τη Sony όσο και για την εικονική πραγματικότητα γενικότερα.

Με μια εγκατεστημένη βάση άνω των 40 εκατομμυρίων PS4s (και σε χαμηλότερη τιμή από το είδος του υπολογιστή που χρειάζεται για ένα HTC Vive ή Oculus Rift), το PSVR έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να φέρει την εικονική πραγματικότητα στις μάζες. Εν τω μεταξύ, η στρατηγική VR Xbox δεν έχει διευκρινιστεί ρητά. Το PSVR ξεκινάει από 400$ και θα αρχίσει να πωλείται σε μερικούς μήνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια