ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκαλύψεις σχετικά με το επερχόμενο Apple iPhone 7


Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί για τo επερχόμενο smartphone της Apple, αλλά πλέον αρχίζουμε να ακούμε περισσότερα και πιο σίγουρα πράγματα γι' αυτό. Μια από τις πρώτες φήμες ήταν ότι το iPhone 7 θα φτάσει χωρίς το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, το οποίο θα αντικατασταθεί από το Lightning.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μάλλον η Apple θα φέρει άλλη μια έκδοση που θα έχει υποδοχή για ακουστικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Rock Fix της Κίνας, η Apple στην πραγματικότητα σχεδιάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις του 4.7-ιντσών iPhone 7 - ένα με βύσμα ακουστικών και ένα άλλο χωρίς αυτό. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με μόνο μία μεγάλη διαφορά - το βύσμα ακουστικών. Παρακάτω είναι μια εικόνα του σώματος του iPhone 7 χωρίς την υποδοχή ακουστικών.

28707-504076c1_720_720.jpg


Επιπλέον διέρρευσαν εικόνες από την τελική όπως λένε μορφή του iPhone 7 που περιλαμβάνει ένα τεράστιο φακό στο πίσω μέρος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφέρθηκαν πλέον οριστικά οι κεραίες και προστέθηκε μια μεγάλη κάμερα. Ο λόγος πίσω από το μεγαλύτερο φακό της κάμερας είναι λόγω του μεγαλύτερου αισθητήρα CMOS. 

Δεν υπάρχουν σχόλια