ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

15 εκατομμύρια χρήστες έχασε το Pokémon GO σε ένα μόνο μήνα

Από την ημέρα της κυκλοφορίας του, το Pokémon GO ήταν μία μεγάλη επιτυχία καταλαμβάνοντας την κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play και το App Store και ακόμα κατέχει τα σκήπτρα για την πιο κερδοφόρα εφαρμογή μέχρι σήμερα.

large.1472071228_pgo_chart_1_story.jpg
 Όμως όλη αυτή η επιτυχία φαίνεται ότι όπως ήρθε ξαφνικά, έτσι και θα φύγει αφού σύμφωνα με ένα άρθρο του Bloomberg, το Pokémon GO έχει μία σταθερή κατιούσα πορεία. Το παιχνίδι είχε περίπου 45 εκατομμύρια χρήστες στα μέσα Ιουλίου, και τώρα σύμφωνα με την Apptopia, οι χρήστες του αυτήν τη στιγμή κυμαίνονται στα 30 εκατομμύρια. Η Niantic, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Pokemon GO, έχει κάνει προσπάθειες να βελτιώσει το παιχνίδι αφού μέχρι τώρα οι παίχτες μπορούν μόνο να πιάσουν Pokemon, να επισκεφτούν τα "Pokestops" να συλλέγουν αντικείμενα και να επισκέπτονται τα  "Gyms" όπου μπορούν να ρίχνουν στη μάχη τα Pokemon εναντίων άλλων ομάδων.

large.1472071223_p_go_chart_2_story.jpg

Το Pokémon GO φέρεται να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν σύντομα όπως η ανταλλαγή Pokémon και μάχες μεταξύ παιχτών, αλλά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το αν και πότε θα γίνουν διαθέσιμα στους παίχτες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι παίχτες να μην βρίσκουν πια ενδιαφέρουσα την εφαρμογή και να την εγκαταλείπουν σιγά σιγά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια