ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Back To School Επιλέγοντας φορητό υπολογιστή!

Δημοσιευμένη Εικόνα


Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, και πρέπει να προετοιμαστείς σωματικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και... τεχνολογικά για την επόμενη περίοδο της ζωής σου στα θρανία (ή στα έδρανα, ανάλογα από ποια οπτική γωνία κοιτάζεις τα πράγματα).

Σύντομα, οι περισσότεροι από εσάς θα ξεκινήσουν να “ψάχνονται” με τα νέα βιβλία, τα νέα μαθήματα, τις τάξεις και τους καθηγητές ενώ πολλοί θα αναζητήσουν και νέο υπολογιστή. Σήμερα, ο υπολογιστής είναι απολύτως απαραίτητος για να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, να γράφεις τις εργασίες σου ή να λύνεις “προβλήματα” και θεωρήματα. Ενδεχομένως το παλιό PC σου να μην... μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων μαθημάτων και των σχολών, οπότε η αγορά ενός είναι απαραίτητη.

Αν και σήμερα υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα μαθήματα στο σχολείο, στην σχολή ή στο φροντιστήριο, καμία άλλη δεν επιδεικνύει τον συνδυασμό φορητότητας, χαρακτηριστικών και απόδοσης όσο ένας φορητός υπολογιστής. Μάλιστα αν θέλεις κάτι οικονομικό και αρκετά προσιτό, υπάρχουν πολλές επιλογές όπως o Stream 13-c100nv της HEWLETT PACKARD ή ο DELL Inspiron 11-3162.
Αν μάλιστα επιθυμείς ακόμα περισσότερη ευελιξία και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες στον τομέα της φορητότητας, τελευταία οι φορητοί υπολογιστές που μετατρέπονται με μία κίνηση σε tablet (2-in-1) έχουν μεγάλη απήχηση.
Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτει ένας σύγχρονος φορητός υπολογιστής; Ποιες ανάγκες και απαιτήσεις πρέπει να καλύπτει; Πριν κοιτάξεις τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα παρακάτω, ρίξε μια ματιά στον ρόλο που παίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

Διαστάσεις

Οι διαστάσεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων στου φορητούς υπολογιστές βρίσκεται σε συνάρτηση με τη διαγώνιο της οθόνης. Έτσι, ένας μεγάλων διαστάσεων φορητός υπολογιστής συνήθως εξοπλίζεται με οθόνη 15,6 ιντσών ή μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνης.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μεγάλη οθόνη και βεβαίως το πλήρες πληκτρολόγιο χαρίζουν σημαντικούς πόντους στην άνεση, ωστόσο αφαιρούν πόντους από την φορητότητα. Είναι σπουδαίο λοιπόν να επιλέξεις πρώτα από όλα τον υπολογιστή σου ανάλογα με το πόσο σημαντική είναι η φορητότητα για σένα.

Θα τον έχεις μαζί σου συνέχεια (π.χ στην σχολή, στο φροντιστήριο) ή θα εργάζεσαι κυρίως στο γραφείο σου στο σπίτι επιθυμώντας να απολαμβάνεις έστω και τα... ψήγματα φορητότητας που προσφέρει ένα desktop replacement, μετακινούμενος από το ένα δωμάτιο στο άλλο ή αν χρειαστεί και στο σπίτι ενός φίλου για διάβασμα; O HEWLETT PACKARD 14-am000 σε λευκό ήκόκκινο χρώμα με την 14άρα οθόνη του είναι ιδανικός για να τον έχεις μαζί σου οπουδήποτε και πάντα!

Οθόνη

Η οθόνη είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου καθώς αξιολογείς τις επιλογές σου. Η διαγώνιος, η ανάλυση, η αντανακλαστική επίστρωση, οι γωνίες θέασης αποτελούν στοιχεία που θα χρειαστεί να εξετάσεις προτού επιλέξεις τον νέο σου φορητό υπολογιστή. Επίσης θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου, αν επιθυμείς να είναι αφής ή όχι, αν και αυτό, τουλάχιστον σε μία περίπτωση είναι αυτονόητο (συσκευές 2-σε-1).

Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη και όσο υψηλότερη η ανάλυση της, τόσο περισσότερο άνετη θα είναι η εργασία σου στον φορητό υπολογιστή, είτε σερφάρεις στο Internet, είτε πληκτρολογείς αρκετά κείμενα, είτε επεξεργάζεσαι spreadsheets.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν μάλιστα παρακολουθείς συχνά ταινίες ή παίζεις παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο σου, θα πρέπει επιπλέον να λάβεις υπόψη σου να διαθέτει αντιαντανακλαστική επίστρωση που δεν κουράζει τα μάτια και δεν εμποδίζει την εργασία κάτω από τα έντονα φώτα μίας τάξης ή σε ένα αμφιθέατρο. Προσοχή χρειάζεται και στις καλές γωνίες θέασης ώστε τόσο εσύ, όσο και η παρέα σου να βλέπετε αγαπημένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με άνεση, όπως και να κάθεστε. Οι φορητοί υπολογιστές HEWLETT PACKARD 15-ay018nv και HEWLETT PACKARD 15-ab103nvμε την 15,6 ιντσών οθόνη τους ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixels) είναι ιδανικοί αν η άνεση παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή σου.

Η μεγάλη οθόνη, συνεπάγεται και αυξημένες διαστάσεις σε έναν φορητό υπολογιστή, και οι αυξημένες διαστάσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην φορητότητα. Επομένως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι ένας υπολογιστής με οθόνη 15 ιντσών ή 17 ιντσών δεν μεταφέρεται και πολύ εύκολα στην τσάντα σου ενώ θα σε κουράσει με το βάρος του, ακόμα και αν χρησιμοποιείς backpack.

Επεξεργαστής
Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο επεξεργαστής ή η κεντρική μονάδα επεξεργασίας στον φορητό υπολογιστή είναι ο εγκέφαλος του συστήματος και η καρδιά μαζί. Επομένως, είναι απαραίτητο να διαθέτει τόσο αρκετή επεξεργαστική ισχύ, όσο και πυρήνες και μνήμη (cache) για να είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται σχεδόν σε οποιοδήποτε είδος εργασίας (π.χ στην επεξεργασία φωτογραφιών, στο online gaming, στην αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας ταινιών και βίντεο). Συνήθως, τα σύγχρονα laptops διαθέτουν έως και τέσσερις πυρήνες που σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να επεξεργάζονται από τέσσερα έως και οκτώ νήματα ταυτόχρονα.

Έτσι, αν επιλέξεις ένα πολύ ισχυρό επεξεργαστή ενδέχεται να καταναλώνει αρκετή μπαταρία με αποτέλεσμα να μην έχεις πολύ χρόνο στην διάθεση σου μακριά από την... πρίζα. Επίσης, όσο και να έχουν εξελιχθεί τα συστήματα ψύξης, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι συνήθως όσο ισχυρότερος είναι ένας επεξεργαστής, τόσο υψηλότερη είναι και η θερμοκρασία του υπολογιστή τόσο στο κάτω μέρος (το οποίο ακουμπάει στους μηρούς) όσο και στο πάνω μέρος, στο πληκτρολόγιο. Το Lenovo IdeaPad 300-15ISK βασίζεται στον χαμηλής κατανάλωσης Intel Core i7-6500U στα 2,5GHz (με Turbo για ταχύτητα έως και 3,1GHz) και επομένως απολαμβάνεις και χαμηλή κατανάλωση, για να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία, και εξαιρετική απόδοση.

Κάρτα γραφικών

Στις μέρες μας υπάρχουν επεξεργαστές –ακόμα και τετραπύρηνοι- που ενσωματώνουν την κάρτα γραφικών, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει μόνο την ισχύ να οδηγήσει την οθόνη, αλλά και την ισχύ που απαιτείται για να παίξεις παιχνίδια (casual gaming).
Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνήθως τέτοιους είδους κάρτες γραφικών βρίσκονται στους ισχυρότερους και ακριβότερους επεξεργαστές και η απόδοση τους, δεν ξεπερνάει εκείνη μίας μικρομεσαίας διακριτής κάρτας γραφικών, οπότε καλό θα ήταν να κάνετε μία μικρή έρευνα αν δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα.

Είναι προτιμότερο, το notebook να διαθέτει διακριτή κάρτα γραφικών με την δική της μνήμη ώστε να απολαμβάνεις υψηλότερη απόδοση στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε σχέση με τις ενσωματωμένες στις μονάδες κεντρικής επεξεργασίας (CPUs, APUs). Με διακριτή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 920M με 2GB μνήμης GDDR3, o DELL Inspiron 15 5558 είναι μία καλή επιλογή που δεν στοιχίζει ακριβά.

Μνήμη
Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα πράγματα εδώ είναι ιδιαίτερα απλά, και δεν θα εισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αφού όσο περισσότερη είναι η μνήμη, τόσο καλύτερα για την απόδοση του υπολογιστή. Επίσης πρόκειται για ένα υποσύστημα που καταναλώνει ελάχιστα ποσά ενέργειας οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολούν ζητήματα αυτονομίας της μπαταρίας.

Επέλεξε ένα laptop με τουλάχιστον 4GB RAM ή και με περισσότερη ειδικά αν εξασκείσαι στο …άθλημα του «ανοίγω και αφήνω ανοιχτά πάρα πολλά tabs καθημερινά».

Αποθηκευτικός χώρος
Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν και είναι πολύ εύκολο στα περισσότερα μοντέλα φορητών υπολογιστών να αντικατασταθεί ο σκληρός δίσκος ή το solid state drive (SSD), είναι σημαντικό να έχουμε κάνει μία καλή επιλογή από την αρχή. Άλλωστε κανείς δεν έχει κατηγορηθεί για επιλογή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου.

Αν η υψηλή απόδοση και η ταχύτητα απόκρισης παίζουν μεγαλύτερο ρόλο για σένα από την μεγάλη χωρητικότητα, τότε επέλεξε ένα notebook με SSD (τουλάχιστον 128GB). Για παράδειγμα ο φορητός υπολογιστήςHEWLETT PACKARD 15-ab103nv διαθέτει SSD με χωρητικότητα 256GB που όχι μόνο προσφέρει υψηλές ταχύτητες και αστραπιαία απόκριση, αλλά και αρκετό χώρο για εφαρμογές, μουσική, φωτογραφίες και video. Αν από την άλλη θέλεις να αποθηκεύεις πολλά τραγούδια MP3, ταινίες ή βίντεο, τότε επέλεξε κάποιον φορητό υπολογιστή με σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (τουλάχιστον 500GB). Ο HEWLETT PACKARD 15-ay018nvγια παράδειγμα διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB!

Συνδεσιμότητα και δικτύωση

Ένας φορητός υπολογιστής συχνά συνδέεται με διάφορα περιφερειακά και εξωτερικές συσκευές, και για αυτό θα πρέπει να διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες, υποδοχές και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει σχεδόν σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Φρόντισε να ενσωματώνει γρήγορη κάρτα WiFi (π.χ 802.11n ή 802.11ac) και LAN (π.χ Gigabit ή 10/100/1000 Ethernet) και να διαθέτει αρκετές θύρες USB 2.0 ή 3.0 (τουλάχιστον δύο ή τρεις) για να τον συνδέεις με περιφερειακά (π.χ με ποντίκι, με χειριστήριο, με εκτυπωτή ή με το κινητό σου). Επίσης θα είναι πολύ καλό να διαθέτει κάποιον card reader για να μην... μπλέκεις με adapters ή καλώδια, να διαθέτει Bluetooth αλλά και web κάμερα τουλάχιστον 720p.

Επίσης φροντίστε να διαθέτει κάποια έξοδο HDMI ή DisplayPort για σύνδεση με εξωτερικό monitor σε περίπτωση που χρειαστείς περισσότερη άνεση ή πάθει κάτι η οθόνη του (για να σώσεις κάποια εργασία κ.λπ). Επίσης έλεγξε για υποδοχές για μικρόφωνο, ακουστικά αλλά και να διαθέτει καλά ηχεία, για να μην χρειάζεται να προμηθευτείς ξεχωριστά.

HEWLETT PACKARD 14-am000
Σε ξεχωριστά χρώματα

Δημοσιευμένη Εικόνα
Με οθόνη BrightView 14 ιντσών για άνεση αλλά και για να μεταφέρεται εύκολα και σε λευκό ή κόκκινο χρώμα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, ο φορητός υπολογιστής HEWLETT PACKARD 14-am000 είναι ιδανικός για καθημερινές εργασίες ενώ είναι ιδιαίτερα προσιτός και έρχεται με Windows 10 Home 64-bit για συμβατότητα και αξιοπιστία.

Με αναμφισβήτητα μοντέρνα εμφάνιση, όμορφο design και σύγχρονη αισθητική, ο HP 14-am000 διαθέτει τον επεξεργαστή Intel Celeron N3060 στα 1,6GHz (με Turbo έως στα 2,48GHz), 4GB RAM και σκληρό δίσκο 500GB αλλά και DVD Burner για να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας.

Είναι ιδανικός για κάθε σχεδόν είδους καθημερινή εργασία γραφείου, για πλοήγηση στο Internet και για multimedia. Διαθέτει θύρες USB2.0 και USB3.0, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, card reader αλλά και LAN. Το κόστος του; €329. Θα το βρείτε εδώ και εδώ.

Lenovo IdeaPad 300
Οικονομικό αλλά πανίσχυρο και με επεξεργαστή Core i7

Δημοσιευμένη Εικόνα
Με μεγάλη οθόνη 15,6 ιντσών (1366 x 768 pixels) για εξαιρετική άνεση, ισχυρό επεξεργαστή Intel Core i7-6500U στα 2,5GHz (με Turbo για ταχύτητα έως και 3,1GHz), με 8GB μνήμης DDR3L και με διακριτή κάρτα γραφικών AMD Radeon R5 M330 με 2GB μνήμης, το Lenovo IdeaPad 300-15ISK θα σε ικανοποιήσει σχεδόν σε όλους τους τομείς (επεξεργασία εγγράφων, φωτογραφιών, πλοήγηση στο Internet κ.ά) ακόμα και στο casual gaming σε HD αναλύσεις.

Το Lenovo IdeaPad 300-15ISK διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB, USB 2.0 και USB 3.0 θύρες, card-reader, WiFi 802.11ac για υψηλές ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης, Gigabit Ethernet για ταχύτατη ενσύρματη δικτύωση, Bluetooth 4.0, 720p web cam και DVD burner για να κρατάς backup. Επίσης διαθέτει HDMI αλλά και VGA για να το συνδέσεις με εξωτερικό monitor.

Πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό και πολύ καλά εξοπλισμένο σύνολο με λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 10 Home που θα τα βγάλει πέρα με τις περισσότερες σύγχρονες εργασίες και εφαρμογές. Και όλα τα παραπάνω με €599. Επίσης διαθέτει 2ετή εγγύηση Pick up & Return, που είναι πολύ σημαντικό!

DELL Inspiron 15 555
Δυνατός, με επαγγελματικό design και με GeForce

Δημοσιευμένη Εικόνα
Με επαγγελματικό design και με την ποιότητα κατασκευής και την σούπερ υποστήριξη της DELL, o Inspiron 15 5558 διαθέτει όλα σχεδόν όσα θα ήθελες από έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή. Με οθόνη TrueLife HD 15,6 ιντσών θα εργάζεσαι, θα παρακολουθείς ταινίες και θα παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με μεγάλη άνεση, ενώ χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i5-5200U στα 2,2GHz (2,7GHz Turbo Boost) μπορείς να περιμένεις ταχύτατη απόκριση και να απολαμβάνεις υψηλή απόδοση σχεδόν σε όλες τις εργασίες σου.

Με την διακριτή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 920M με 2GB μνήμης GDDR3 θα μπορείς να απολαμβάνεις casual gaming ενώ χάρη στην τεχνολογία Waves MaxxAudio θα ακούς και την παραμικρή λεπτομέρεια στα παιχνίδια.

Διαθέτει 8GB μνήμης DDR3L και σκληρό δίσκο 1TB ενώ από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει η ταχύτατη ασύρματη δικτύωση WiFi 802.11ac, οι USB 2.0 και USB 3.0 θύρες, το Bluetooth 4.0 , το DVD Burner αλλά και η έξοδος HDMI 1.4a για την σύνδεση με εξωτερικό monitor. Με €629 και την μοναδική εγγύηση της DELL, 2 Έτη Next Business Day (αν συμβεί το παραμικρό θα σε επισκεφτεί στον χώρο σου τεχνικός της εταιρείας την επόμενη μέρα) νιώθεις την απόλυτη σιγουριά με το DELL Inspiron 15 5558!

HP Pavilion 15-ab103nv
Σούπερ Full HD οθόνη και τετραπύρηνη APU με γραφικά Radeon

Δημοσιευμένη Εικόνα
Ανέβασε ταχύτητα αλλά κάνε την έξυπνη επιλογή με τον Pavilion 15-ab103nv της HEWLETT PACKARD με Windows 10, που εκτός από προσιτός, είναι ικανότατος και πολύ καλά εξοπλισμένος. Ο δημοφιλέστερος σε πωλήσεις φορητός υπολογιστής έγινε ακόμα πιο ισχυρός, για να βλέπεις περισσότερα, να παίζεις περισσότερο και να αποθηκεύεις περισσότερα!

Με εξαιρετική οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixels) θα απολαμβάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και θα εργάζεσαι ή θα παίζεις ξεκούραστα ενώ με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A10-8780P και την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon R8 με 2GB μνήμης θα απολαμβάνεις το casual gaming όπου και αν βρίσκεσαι.

Επίσης, χάρη στα δύο ηχεία της Bang & Olufsen θα απολαμβάνεις την μουσική, τις κινηματογραφικές ταινίες και το gaming όπως ποτέ άλλοτε! Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο φορητός υπολογιστής Pavilion 15-ab103nv εξοπλίζεται με 6GB μνήμης DDR3L-1600 και με SSD Μ.2 χωρητικότητας 256GB για ασύλληπτες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και υψηλή απόκριση.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει Ethernet, ασύρματη δικτύωσηWiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, card reader, USB 2.0 και USB 3.0 θύρες, έξοδο HDMI καθώς και DVD burner για backup. Είναι ένα εξαιρετικό σε απόδοση/ τιμή σύνολο που θα σε καταπλήξει με τις δυνατότητες του, και βεβαίως με την τιμή του (€549).

DELL Inspiron 15 5555
Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, γραφικά Radeon και 1TB HDD

Δημοσιευμένη Εικόνα
Με τον φορητό υπολογιστή DELL Inspiron 15 5555 μπορείς να πραγματοποιείς με άνεση όλες σου τις καθημερινές εργασίες, να απολαμβάνεις το Internet στην μεγάλης διαγωνίου οθόνη του (15,6 ιντσών TrueLife HD με ανάλυση 1366 x 768 pixels) αλλά και κινηματογραφικές ταινίες και σειρές ή ακόμα και παιχνίδια αν είσαι casual gamer.

Με AMD APU τύπου A10-8700P που ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,8GHz και κάρτα γραφικών Radeon R6 M345DX (2GB) μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα και το casual gaming σε HD αναλύσεις αφού επιπλέον διαθέτει και 8GB μνήμης DDR3L-1600. Χάρη στα αρκετά ισχυρά υποσυστήματα του θα εργάζεσαι με υψηλή απόδοση πάνω σε έγγραφα ή spreadsheets, θα επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου και θα μπορείς να σερφάρεις με άνεση στο Internet. Επιπλέον, βασίζεται στα Windows 10 Home 64-bit και έτσι μπορείς να απολαμβάνεις τις περισσότερες εφαρμογές και την καλύτερη συμβατότητα με συσκευές, περιφερειακά και εφαρμογές.

Ο DELL Inspiron 15 5555 διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητα 1TB και επομένως έχεις άπλετο χώρο για να αποθηκεύεις αρχεία φωτογραφιών, μουσικής και video. Με έξοδο HDMI, θύρες USB 2.0 και USB 3.0, με Ethernet και WiFi, με Bluetooth 4.0 και DVD Burner, το DELL Inspiron 15 5555 είναι ένα εξαιρετικά προσιτό αλλά και πολύ καλά εξοπλισμένο μηχάνημα που έρχεται με την μοναδική 2ετή εγγύηση Next Business Day της DELL. Έτσι, αν συμβεί κάτι, θα επισκεφτεί τεχνικός της εταιρείας την επόμενη εργάσιμη μέρα στον χώρο σου! Με €499 είναι εξαιρετική πρόταση!

HEWLETT PACKARD 15-AY018NV
Δυνατός, πλούσιος αλλά και προσιτός με επεξεργαστή Core i3

Δημοσιευμένη Εικόνα
Όμορφος, με λιτό και απέριττο σχεδιασμό, ο φορητός υπολογιστής HP - 15-ay018nv είναι ένα από τα πλέον πλούσια σε χαρακτηριστικά notebooks με επεξεργαστή Intel Core i3 που προσφέρονται σε τέτοια τιμή (€539). Πέρα από τον ικανότατο επεξεργαστή Intel Core i3-5005U (2,0GHz) που συνοδεύεται από 6GB μνήμης DDR3 και από την διακριτή κάρτα γραφικών AMD Radeon R5 M430 που έχει την δική της μνήμη 2GB, ο νέος HP - 15-ay018nv διαθέτει αντιθαμβωτική οθόνη 15,6 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1080 pixels.

Η μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη θα σου επιτρέψει να εργαστείς με μεγάλη άνεση χρησιμοποιώντας εφαρμογές γραφείου και να παρακολουθήσεις επίσης με άνεση αλλά και εξαιρετική πιστότητα ήχου (χάρη στα δύο ηχεία DTS Studio Sound) κινηματογραφικές ταινίες και video. Άλλωστε, ο σκληρός δίσκος χωρητικότητα 1TB επιτρέπει την αποθήκευση τεράστιας ποσότητας δεδομένων, εγγράφων, αρχείων φωτογραφιών, video ή μουσικής.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει Ethernet, card reader, Bluetooth 4.0, WiFi, HDMI και θύρες USB 2.0 και USB 3.0 ενώ δεν λείπει το DVD burner και η web camera (720p). Εφοδιάζεται με το πλέον σύγχρονο και προηγμένο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές, τα Windows 10 Home 64-bit.

Δεν υπάρχουν σχόλια