ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H σειρά ανεμιστήρων Silent Wings 3 από την be quiet!

Η αναζήτηση καλύτερων, αποτελεσματικότερων και πιο αθόρυβων ανεμιστήρων για το κουτί του υπολογιστή ή το σύστημα ψύξης, είναι κάτι που μάλλον δεν σταματάει ποτέ. Η be quiet! ανακοίνωσε την τρίτη έκδοση της σειράς Silent Wings, η οποία περιλαμβάνει ανεμιστήρες διαμέτρου 120 και 140 χιλιοστών, σταθερού ρυθμού περιστροφής, αλλά και PWM.

Η be quiet! ισχυρίζεται ότι οι νέα σειρά, εκτός από υψηλή ποιότητα κατασκευής και υψηλές επιδόσεις, είναι ουσιαστικά και εντελώς αθόρυβη. Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα των 120 χιλιοστών και τέσσερα μοντέλα των 140 χιλιοστών. Σε αυτά βρίσκουμε στάνταρ ανεμιστήρες, υψηλής επίδοσης ανεμιστήρες, στάνταρ με υποστήριξη PWM και υψηλής επίδοσης με υποστήριξη PWM, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο εύρος των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Αναλυτικά για κάθε μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω links.
Ένας συγκριτικός πίνακας με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ο παρακάτω.


Κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς είναι, η τελευταίας σχεδίασης επτά λεπίδες των ανεμιστήρων της, βελτιστοποιημένες για μέγιστη ροή αέρα, ο Fluid dynamic bearing μηχανισμός, η σχεδίαση τύπου χωνιού του σώματος του ανεμιστήρα, οι λαστιχένιες γωνίες για την απορρόφηση των κραδασμών. Επιπλέον η be quiet! εγγυάται την μεγάλη διάρκεια ζωής των νέων ανεμιστήρων, δίνοντάς τους έναν χρόνο ζωής που φτάνει τις 300.000 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια