ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Nvidia ανακοίνωσε την έκδοση 3.0 του GeForce Experience,

Το GeForce Experience 3.0 ολοκλήρωσε την διαδικασία του beta testing και πλέον είναι άμεσα διαθέσιμο από την Nvidia. Η νέα έκδοση 3.0 είναι πλήρως ανανεωμένη, ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και με νέο interface, απαιτώντας όμως από τους χρήστες να κάνουν log in ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του.

Η Nvidia έχει ξαναγράψει τον κώδικα του GeForce Experience ώστε να είναι ταχύτερο και με μικρότερες απαιτήσεις από το σύστημα ώστε αυτό να τρέξει ομαλά, εξασφαλίζοντας την συνεχή και άμεση αναβάθμιση αυτού με τους νεώτερους οδηγούς και εφαρμογές για το Nvidia hardware. Μέσω του GeForce Experience ο κάτοχος μιας Nvidia κάρτας έχει άμεση πρόσβαση στους τελευταίους Game Ready drivers της εταιρίας με τις τελευταίες βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις για τα τελευταία παιχνίδια.

Επίσης το GeForce Experience είναι σε θέση να περάσει αυτόματα τα κατάλληλα game settings σε πλήθος παιχνιδιών, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά το παιχνίδι. Επιτρέπει την λήψη και διαμοιρασμό εικόνων και βίντεο, καθώς και το livestreaming, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να επιδείξουν τα επιτεύγματά τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

large.geforce-experience-3-0-beta-game-ready-drivers-alt.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια