ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τούμπανο... το υδρόψυκτο gaming laptop ROG GX800

To ROG GX800 ήταν ένα από τα κύρια αξιοθέατα στην Computex 2016 (βλ εδώ) . Για όσους από εσάς θέλουν το μεγαλύτερο, πιο badass φορητό gaming laptop στον πλανήτη, τότε μην ψάξετε παραπέρα. Αν βέβαια η ευελιξία είναι κάτι σημαντικό για σας, τότε μάλλον ατυχήσατε. Όχι, δε μιλάω για το GX700, παρά την αξιοσημείωτη ομοιότητα. Μιλάω κάτι ακόμα μεγαλύτερο! Φαίνεται πως το GX700 ήταν το πρώτο laptop με υδρόψυξη, και το GX800 είναι το δεύτερο, για το οποίο και θα μιλήσουμε.

large.1466190131212.jpg

Προφανώς, παρά την ονομασία του δεν είναι σχεδιασμένο για την ποδιά σας αυτό το laptop, και αυτή τη φορά έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, επεξεργαστήμε υγρόψυξη και γραφικά με SLI, MechTag μηχανικό πληκτρολόγιο με ανεξάρτητο οπίσθιο φωτισμό RGB σε κάθε πλήκτρο. Και πάλι, θα έχετε ένα θηρίο φορητό υπολογιστή εν κινήσει (δεν χρειάζεται να πάρετε το σύστημα υδρόψυξης μαζί σας), και την απόδοση desktop όταν είναι συνδεδεμένο.

large.1466191617189.jpg
large.Untitle1.jpg
Το GX800 φαίνεται πως θα υποστηρίζει και VR σε μέγιστα FPS. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, παρότι χάνει στον τομέα της φορητότητας, οπότε δε μένει παρά να βγεί στα ράφια για ένα test drive. Παρακάτω φαίνεται το teaser της Asus και η ιστοσελίδα με όσα γνωστά χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια