ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renders των Galaxy S8 και S8 Plus της Samsung

Όπως όλα δείχνουν, η φήμη που θέλει την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S8, να διαθέτει υπερμεγέθη οθόνη και ελαχιστοποιημένα bezels θα επιβεβαιωθεί. Τα renders των Galaxy S8 και S8 Plus αποκαλύφθηκαν μέσω μιας ανάρτησης στην ιστοσελίδα GSMArena. Εκεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι δύο εκδόσεις της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά παρόμοιες διαστάσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους. Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, τα renders διέρρευσαν από ανώνυμο κατασκευαστή θηκών. Στις εικόνες αποκαλύπτεται ότι τελικά όντως η Samsung σχεδίασε συσκευές με την οθόνη να κυριαρχεί στην εμπρόσθια επιφάνειά τους. Το Galaxy S8 φαίνεται να έχει πλάτος 72,20 χιλιοστών, δηλαδή είναι πλατύτερο κατά περίπου δύο χιλιοστά σε σχέση με το Galaxy S7, ενώ φαίνεται ότι έχει ελαττωθεί το ύψος της συσκευής. Αν και δεν αναφέρεται, ενδέχεται η διαγώνιος της οθόνης να κινείται στις 5,7 ίντσες. Το πάχος της συσκευής βρίσκεται στα 7,30 χιλιοστά.
Το Galaxy S8 Plus φαίνεται ότι θα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Galaxy S7 Edge, με τις έως τώρα φήμες να μιλούν για οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών. Όπως φαίνεται από τα renders που διέρρευσαν το S8 Plus έχει ύψος 152,38 χιλιοστών και πλάτος 78,51 χιλιοστών, ενώ το πάχος του φτάνει στα 7,94 χιλιοστά. Η νέα συσκευή θα είναι δηλαδή ψηλότερη και πλατύτερη σε σχέση με το προγενέστερο S7 Edge. Όλα δείχνουν ότι η Samsung θα διατηρήσει την υποδοχή MicroUSB και δεν θα επιλέξει θύρα USB Type-C. Επιπλέον, όπως φαίνεται στα renders και των δύο συσκευών, μάλλον η κορεατική εταιρεία θα διατηρήσει και την υποδοχή των 3,5 χιλιοστών για την τοποθέτηση ακουστικών. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε κανένα από τα renders που έκαναν την εμφάνισή τους δεν εμφανίζεται home button, κάτω από την οθόνη.
Παράλληλα με τα παραπάνω άλλο δημοσίευμα προσθέτει ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στην επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα SamMobile, πέρα από την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, το S8 θα διαθέτει και την εφαρμογή S Health η οποία θα επιτρέπει στον χρήστη να έρχεται σε επαφή ιατρικό προσωπικό. Επιπλέον, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα έρευνας για πληροφορίες σχετικά με φάρμακα, συμπτώματα αλλά και προγραμματισμό ιατρικών ραντεβού μέσω λειτουργίας video cha

Δεν υπάρχουν σχόλια