ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Cryorig πιστεύει στο Taku PC case να γίνει πραγματικότητα

Το Taku είναι ένα ιδιαίτερο desktop PC case της Cryorig το οποίο η εταιρία το αναπτύσσει η ίδια για πάνω από δύο χρόνια, ενώ για μια περίοδο 6 μηνών συμμετέχει και η Lian Li, η οποία θα αναλάβει και την κατασκευή του.
Είναι το ένα από τα δύο πιο ενδιαφέροντα κουτιά είχε να επιδείξει η Cryorig στην περσινή Computex. Έναν χρόνο μετά, η εταιρία αποφάσισε να επιστρατεύσει το Kickstarter προκειμένου να συγκεντρωθεί κεφάλαιο για την παραγωγή του. Η εταιρία ξεκίνησε λοιπόν μέσω του Kickstarter μια καμπάνια στις 29 του προηγούμενου μήνα, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 28 Ιουλίου. Όσοι αποφασίσουν να στηρίξουν την υλοποίηση του Taku, θα είναι και οι πρώτοι που θα παραλάβουν το PC case, ενώ επιπλέον θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και ανάμεσα σε έναν αριθμό προσαρμογών(customizations) για αυτό, που θα προσφέρονται αποκλειστικά σε όσους βοήθησαν να χρηματοδοτηθεί η παραγωγή του.
Θυμίζουμε εν συντομία ότι το Taku είναι ένα PC case κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ξύλο, το οποίο παίζει και τον ρόλο του monitor stand. Μπορεί να δεχθεί μητρικές mini ITX, επιτρέποντας την δημιουργία ενός hi end PC το οποίο θα πιάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο, προσφέροντας επιπλέον λειτουργικότητα σε σχέση με ένα τυπικό κουτί υπολογιστή. Παρόλο το μικρό του μέγεθος, μπορεί να δεχθεί κάρτες γραφικών με μήκος έως και 280 χιλιοστά, ενώ υπάρχει αρκετός χώρος για ένα αποθηκευτικό μέσο των 3,5'' ή δύο των 2,5''.
Η τοποθέτηση των εξαρτημάτων σε αυτό είναι απλή υπόθεση, μιας και μπορεί κάποιος να τραβήξει το system tray προς τα έξω όπως ένα συρτάρι. Είναι σε θέση να αντέξει οθόνη βάρους έως και 15 κιλών, ενώ υπάρχει αρκετός χώρος από κάτω του για πληκτρολόγιο των 104 πλήκτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια