ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H AMD ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στους drivers

Τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στους drivers των καταναλωτικών καρτών γραφικών Radeon ανακοίνωσε η AMD για φέτος, με στόχο να βελτιώσει την απόδοση τους στα παιχνίδια, στην εικονική πραγματικότητα και στη δημιουργία περιεχομένου. Το Radeon Technologies Group της AMD λανσάρει την έκδοση Crimson ReLive Edition 17.7.2 για τις GPUs (Graphics Processing Units) της εταιρείας με στόχο να δημιουργήσει καλύτερες εμπειρίες για τους χρήστες. Το νέο λογισμικό φέρνει βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης καθώς και στα παιχνίδια πρώτου προσώπου, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, καλύτερο responsiveness και διάφορες διορθώσεις σε bugs. Επίσης το capturing σκηνών σε παιχνίδια είναι καλύτερο από άποψη ποιότητας γραφικών.
Ο Sasa Marinkovic, Επικεφαλής του τμήματος VR και του software marketing της εταιρείας στο Sunnyvale, στην California δήλωσε ότι η νέα σουίτα drivers ενσωματώνει το software development kit AMD LiquidVR 360 για να προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο 360-μοιρών σε ανάλυση 4K για apps εικονικής πραγματικότητας (VR) με HD ανάλυση σε κάθε μάτι. Οι drivers επίσης προσφέρουν υποστήριξη σε ambisonic audio ή σε έξι κανάλια ήχου ώστε η εμπειρία με VR apps να είναι περισσότερο καθηλωτική. Οι νέοι drivers προσφέρουν ταχύτερο responsiveness στα παιχνίδια με το να μειώνουν το driver overhead με αποτέλεσμα ταχύτερη “αποκρισιμότητα” κατά 31% (50 milliseconds) στο Tom Clancy’s The Division.
Το update επίσης περιλαμβάνει το Enhanced Sync, που βοηθάει επίσης στο gameplay responsiveness και μειώνει το tearing ή τα image mismatches όταν ένα μέρος της οθόνης ανανεώνεται ταχύτερα από κάποιο άλλο. Το χαρακτηριστικό δοκιμάστηκε στο Overwatch με αποτέλεσμα 34% μικρότερο latency και 92% μικρότερες διακυμάνσεις στο framerate Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, το Radeon Chill που υποστηρίζει πια σχεδόν το 40% των δημοφιλέστερων παιχνιδιών σήμερα είναι διαθέσιμο για laptops, multi-GPU setups αλλά και Radeon XConnect-capable συστήματα, για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας –έως και 30% στο HP Omen χρησιμοποιώντας το Radeon Chill με ρυθμίσεις Very High στο League of Legends.

Δεν υπάρχουν σχόλια