ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η AMD έχει οικογένεια καρτών γραφικών RX Vega

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, έφτασε τελικά η ημέρα ανακοίνωσης της νέας gaming σειράς γραφικών της AMD, RX Vega. Η AMD ανακοίνωσε λοιπόν και επισήμως σήμερα την νέα σειρά, η οποία στοχεύει να επαναφέρει τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες καρτών γραφικών με τιμές από $400 και πάνω.
Δυστυχώς όμως, αν και η ανακοίνωση γίνεται σήμερα, όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο μοντέλο της οικογένειας RX Vega θα πρέπει να περιμένει έως τις 14 Αυγούστου, οπότε και θα έχουμε τα σχετικά reviews και τις κάρτες στην αγορά. Η νέα αυτή σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled Edition, Radeon RX Vega 64 και Radeon RX Vega 56. Τα μοντέλα Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled Edition και Radeon RX Vega 64, διαφέρουν στο σύστημα ψύξης και τους χρονισμούς τους, ενώ το μοντέλο Radeon RX Vega 56 είναι το οικονομικό μοντέλο της σειράς, έχοντας μικρότερο αριθμό stream processors. Και τα τρία μοντέλα έρχονται με 8GB μνήμης τύπου HBM2.
 Η σειρά Vega της AMD φέρνει μια νέα έκδοση της αρχιτεκτονικής GCN και νέες τεχνολογίες που στόχο έχουν πρωτίστως να προσφέρουν ομαλή εμπειρία στο gaming. Στις νέες αυτές τεχνολογίες περιλαμβάνονται η Rapid Packed Math, ο High Bandwidth Cache Controller και οι νέες Geometry και Pixel μηχανές. Περισσότερα για αυτές τις νέες τεχνολογίες μπορείτε να μάθετε στο video που ακολουθεί. Επιπλέον με την νέα σειρά RX Vega αναμένεται να δούμε και τον νέο Draw Steam Binning Rasterizer, ο οποίος ακόμα δεν είναι ενεργοποιημένος στους οδηγούς που είναι διαθέσιμοι για την Radeon Vega Frontier Edition.

Δεν υπάρχουν σχόλια