ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα fanless mini PCs από την MSI

Για όσους θα ήθελαν ένα μικρού μεγέθους σύστημα, το οποίο να είναι και απόλυτα αθόρυβο, χωρίς να θέλουν να μπλέξουν με την εύρεση των κατάλληλων υλικών και την συναρμολόγησή του, η MSI ανακοίνωσε δύο νέα mini PCs, τα οποία είναι και τα πρώτα της fanless. 
Τα νέα αυτά μοντέλα είναι τα MSI Cubi 3 Silent και Cubi 3 Silent S. Τα δύο νέα αυτά mini PCs έρχονται με επεξεργαστή Kaby Lake U, το οποίο σημαίνει υψηλές επιδόσεις και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, επιτρέποντάς την fanless λειτουργία τους ή αλλιώς την ψύξη των εξαρτημάτων τους, χωρίς την χρήση ανεμιστήρα.
Χαρακτηριστικό επίσης των νέων MSI Cubi 3, είναι η ευκολία αναβάθμισής τους, μιας και αρκεί η αφαίρεση τεσσάρων βιδών προκειμένου να αποκτήσει ο κάτοχός τους πρόσβαση στο εσωτερικό τους, για αναβάθμιση των αποθηκευτικών μέσων M.2 και 2.5'' που μπορούν να φιλοξενήσουν αλλά και των SO-DIMM μνημών. 
Τα νέα MSI Cube 3 υποστηρίζουν και VESA, για τοποθέτησή τους για παράδειγμα στο πίσω μέρος μιας TV, για χρήση ως HTPC. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και το πλήθος και είδος των συνδέσεων που διαθέτουν. Το υλικό κατασκευής τους είναι το αλουμίνιο, ενώ από αλουμίνιο είναι και το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή(πρακτικά όλο το πάνω πάνελ παίζει τον ρόλο της ψύκτρας). Τα νέα MSI Cubi 3 Silent θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως ήδη από αυτό το μήνα σε ασημί και μαύρες εκδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια