ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα 24MP full-frame Leica Q με εκπληκτικές δυνατότητες

Η Leica παρουσίασε μία νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα full-frame που κατασκευάστηκε ειδικά για να συνεργάζεται άψογα με το fixed σύστημα φακών.
Πιο συγκεκριμένα, η Leica Q διαθέτει full-frame αισθητήρα 24 Megapixels με ευαισθησία ISO έως και 50.000 που συνδυάζεται άψογα με fixed σύστημα φακών Summilux 28mm F.7. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο στο πίσω μέρος της κάμερας που έχει ανάλυση 3,68 Megapixels ενώ η οθόνη αφής έχει διαγώνιο 3,0 ιντσών (1,04 million-dot).

Σε πλήρη ανάλυση, ο φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιήσει 10fps burst-mode χάρη σε ένα νέο επεξεργαστή από την σειρά Maestro II, να αποθηκεύσει τα αρχεία σε JPEG και RAW (DNG) ενώ επιπλέον υποστηρίζεται εγγραφή video στα 1080p με 30fps ή 60fps. Η Leica Q υποστηρίζει επίσης NFC και WiFi.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η εταιρεία έχει κατασκευάσει την κάμερα με υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά, όπως το κράμα μαγνησίου ενώ στο πάνω μέρος έχει χρησιμοποιήσει ένα μονοκόμματο μπλοκ αλουμινίου και οι διάφορες σημάνσεις είναι χαραγμένες με laser. Στην πρόσοψη και στο grip έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα, με diamond-pattern φινίρισμα για ακόμα καλύτερο κράτημα. Η Leica Q έχει κόστος $4250.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια